ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ И ПРОДУКТИТЕ НА „TastyLab“

I. Общи положения

Настоящите общи условия регулират отношенията между „Тейсти Лаб“ и потребителите на предлаганите от нея услуги и продукти. „Тейсти Лаб“ с уеб адрес www.tastylab.bg е търговска марка на фирма Тейсти
Лаб ЕООД.

Сайтът е достъпен за всички потребители, които желаят да използват услугите му и са се запознали и са съгласни с настоящите Общи условия.

Посещавайки уеб адрес www.tastylab.bg и използвайки услугите и продуктите на „Tasty Lab“ , клиентът автоматично декларира, че е запознат с настоящите общи условия и ги приема безусловно.

„Tasty Lab“ си запазва правото едностранно да променя и допълва настоящите общи условия, като промените ще се публикуват на уеб адрес www.tastylab.bg, за което клиентът следва да следи.

II. Условия за ползване на услугите и продуктите

„Tasty Lab“ използва разнообразни продукти. Необходимо е детето, за което се извършва поръчка да е захранено с всички съставки на приготвената от кухнята храна съобразно възрастта му. Със състава на менюто, всеки клиент може да се запознае на уеб адрес www.tastylab.bg, на който се публикуват ястията и
техните съставки на седмична база.

Задължение на потребителя (клиента) е да следи менюто и да прецени дали използваните съставки в него са подходящи за детето, за което се извършва поръчката, вземайки предвид това дали съответните съставки са въведени в захранването му.

Менюто на “Тейсти лаб” съдържа следните продукти, спрямо различните възрастови категории:

 • Лактоза – прясно мляко, кисело мляко, краве масло, краве сирене, извара, кашкавал;
 • Глутен
 • Зеленчуци
 • Варива
 • Месо – телешко, свинско, агнешко, заешко, пилешко;
 • Риба.

III. Поръчка/заявка

За да направите поръчка за „Tasty Lab“ е необходимо да попълните онлайн поръчка на уеб адрес www.tastylab.bg, чрез, която да ни предоставите необходимата информация, за да осъществим поръчката ви. След като заявката ви е обработена ще получите потвърдителен имейл.

Приемане на поръчки:
Поръчки за следващ работен ден се приемат до 14:00 часа, на предходния работен ден.
Поръчки за понеделник се приемат до предходния петък до 17:00 часа.
Поръчки за събота се приемат до четвъртък до 15:00 часа. Съботното меню се доставя в петък.

IV. Меню

„Tasty Lab“ предлага дневни и седмични менюта в следните възрастови категории:

Възрастова категорияВид на менютоГрамаж на ястиетоЦена
Дегустатори (6м +)Кремообразно/ЗВБ50 гр. пюре/ зеленчуци на пара5 лв
Любопитковци (7-9м)Целодневно меню

Основно 150 – 180 гр.;

Следобедна закуска 120-150 гр. (печива 60-90гр);

12 лв
Гастрономи (10-12 м)Целодневно меню

Предястие 200 гр.;

Основно 200 гр.;

Следобедна закуска 100-150 гр. (печива 60-90гр);

15 лв
Ценители (1-3 г)Целодневно меню

Супа 200 гр.;

Салата 120 гр.;

Основно 200 гр.;

Следобедна закуска 100-150 гр. (печива 60-90гр);

17 лв
Ценители (1-3 г)Полудневно меню

Салата 120 гр.;

Основно 200 гр.;

Следобедна закуска 100-150 гр. (печива 60-90гр);

14 лв
Мама (to be)Целодевно менюСупа 300 гр.;
Салата 250 гр.;
Предястие 300 гр.;
Основно 300 гр.;
Десерт 50-70 гр.;
37 лв
Мама (to be)Полудневно менюСалата 250 гр.;
Основно 300 гр.;
Десерт 50-70 гр.;
27 лв
Обяд в офисаОбедно менюСалата 250 гр.;
Основно 300 гр.;
16 лв
 • Грамажът на някои ястия варира според консистенцията им.

„Tasty Lab“ предлага седмично (шестдневно) меню – от понеделник до събота, като съботното се доставя в петък.
При непредвидени обстоятелства „Tasty Lab“ си запазва правото да променя менюто без предизвестие.

V. Плащане

Заплащане на поръчаното от вас меню/та може да направите с карта, по банков път или в брой при доставка от наш служител.

При плащане по банков път, в основание се посочва име на родител (лице за контакт) и период на поръчка. Дължимата сумата се нарежда по:

 • Банка FiBank
 • Сметка BG62FINV91501017587016
 • Титуляр Тейсти Лаб ЕООД
 • Основание – номера на поръчка или името на детето

*Важно – Поръчката Ви ще бъде потвърдена при получено плащане в нашата система.

За по-бързо потвърждение може да изпратите платежното нареждане за превода на hello@tastylab.bg

VI. Право на отказ от Договор, сключен от разстояние

 • Потребител на Електронния магазин, който притежава качеството „потребител“ и по смисъла на § 13, т. 1 от Закона за защита на потребителите („ЗЗП“), има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва каквато и да било причина, да се откаже от сключения чрез Електронни магазин договор за продажба на Услуга в срок до 14 дни от датата на получаване на имейла от Доставчика за потвърждаване на Поръчката.
 • Потребителят няма право на отказ, когато Услугата е предоставена напълно и изпълнението ѝ е започнало с изричното предварително съгласие на Потребителя и потвърждение от негова страна, че знае, че ще загуби правото си на отказ, след като договорът бъде изпълнен изцяло от Доставчика, както и в други случаи, попадащи в обхвата на чл. 57 от ЗЗП.
 • За да упражни правото си на отказ от договора за продажба, сключен с Доставчика, Потребителят е длъжен в рамките на горепосочения 14-дневен срок да уведоми недвусмислено Доставчика за отказа си от договора за продажба, като изпрати имейл до Доставчика на hello@tastylab.bg. Потребителят задължително следва да предостави детайли за банковата си сметка с оглед възстановяването на заплатената от него цена съгласно т. IX от тези Общи условия.
 • Доставчикът изпраща незабавно потвърждение на Потребителя за получено уведомление за отказ от договора за продажба.
 • Доставчикът се задължава да възстанови на Потребителя заплатените суми без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата на уведомяване за решението на Потребителя да се откаже от договора.
 • Потребителят изрично декларира съгласието си възстановяването на получените от Доставчика суми да се извършва по банков път, независимо от използваното от Потребителя платежно средство за заплащане на направените Поръчки. Всички банкови такси, свързани с възстановяването на получените от Доставчика суми, са за сметка на Доставчика.
 • Когато Потребителят е извършил Покупка чрез Електронния магазин, като е заявил в съответствие с чл. 49, ал. 9 от ЗЗП, че изисква от Доставчика предоставянето на Услугата да започне преди изтичане на срока за упражняване правото на отказ, Доставчикът удържа от сумата, която възстановява на Потребителя, пропорционалната стойност на това, което действително е било предоставено на Потребителя до момента на упражняване на правото на отказ.

VII. Доставка

Заявеното от вас меню се доставя в опаковки за многократно ползване до адрес.

Депозит за стъклена опаковка.
При първа поръчка от Tasty Lab се заплаща еднократен депозит за стъклени купички в размер на 15 лева. Сумата за депозит бива възстановена при преустановяване на заявките към Tasty Lab, след връщане на последно използваните стъклени купички. Сумата може да бъде възстановена по банков път, след представяне на банкова сметка на имейл адрес hello@tastylab.bg .

Доставката се извършва в часови диапазон 7:30 – 12:30 часа от понеделник до петък.

При желание на клиента за доставка в определен час, се доплаща сумата от 10лв

Съботното меню се доставя в петък и се съхранява в хладилник от 0 до 4 градуса.

Менютата поръчани на официални празници, които са неработни дни се доставят на предходния ден.

Клиентът се задължава да бъде на адреса за доставка или да осигури присъствие на негов представител, на който да се предаде поръчката, в деня на доставката. Доставчикът има възможност да изчака на адреса не повече от 5 минути.

В случай, че клиентът не е осигурил условия за доставка/предаване на заявената храна (клиентът не е на адреса за доставка, клиентът не отговаря на посочения телефон за контакт, клиентът не отговаря на жилището посочено за доставка и др.), същата се унищожава, спазвайки разпоредбите на контролните органи.

В случай, че клиентът желае храната да се достави на портиер, неоторизиран магазин или друго трето лице, Tasty Lab не носи отговорност за съхранението на храната след доставката.

Доставката до адрес на клиента се извършва за следните квартали в град София: Б-19, Банишора, Бели Брези, Бояна, Бункер, Витоша, Гео Милев, Горна Баня, Гоце Делчев, Дианабад, Драгалевци, Зона Б-5, Зона Б-5-3, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Княжево, Красно Село, Крива река, Кръстова Вада, Лагера, Лозенец, Малинова Долина, Манастирски ливади, Младост 1, Младост 2, Младост 4, Оборище, Павлово, Редута, Света Троица, Сердика, Симеоново, София Парк, Стрелбище, Студентски град, Хиподрума, Хладилника, Център, Южен Парк, Горубляне.

Живущи в райони, които не фигурират в настоящите Общи условия, и които желаят да направят поръчка, следва да се свържат с „Tasty Lab“ на телефон +359 889 266 927 в работни дни между 09:00 и 17:00 часа, за уточняване на възможността за доставка.

VIII. Съхранение на храната

Доставената храна от „Tasty Lab“ е със срок на годност посочен на етикета на всяка опаковка. Храната трябва да се съхранява в хладилник до + 4 градуса.

„Tasty Lab“ не носи отговорност:

IV. Възстановяване на заплатени суми

„Tasty Lab“ възстановява остатъчната сума от неизползваната заявена храна при следните условия и обстоятелства и след изрично желание от клиента:

 • Отлагане/спиране на доставка на вече поръчана храна/менюта за кратък период от време/ до 15 часа на предходен ден /

В случай, че клиент заяви своето изрично желание за временно прекратяване на доставката на вече заявена храна, оставащите платени менюта се запазват до подновяване на заявката и съответно се увеличава абонаментът пропорционално на отложените дни.
Отлагането не може да бъде повече от две седмици или 14 (четиринадесет) последователни дни
В случай, че клиентът не е уведомил за спиране/отлагане на доставката, сумата на неприетите менюта не се възстановява.

 • Окончателно спиране на доставка на вече поръчана храна/менюта

В случай, че клиент заяви своето изрично желание за окончателно прекратяване на доставката на вече поръчани менюта, се възстановява остатъчната сума от неизползваната храна. /До 15 часа на предходен ден /
Възстановяването се извършва до 14 (четиринадесет) работни дни от постъпване на писмено уведомление от страна на клиента по посочена от него банкова сметка.
В случай, че клиент е поръчал 3 (три) или 20 (двадесет) дневен пакет с отстъпка от цената, при възстановяване на остатъчната сума от неизползваната храна се взема предвид регулярната цена на поръчаните менюта, а не промоционалната такава.
В случай, че клиентът не е уведомил за окончателното прекратяване на доставката на Храна/менюта, сумата на неприетите менюта не се възстановява.

X. Заключителни положения

При неспазване на настоящите общи условия „Tasty Lab“ си запазва правото да не приеме, да не достави или да прекрати доставките до дадения клиент.
Повече информация за нас може да намерите на уеб адрес www.tastylab.bg или като се свържете с нас на телефон +359 899 266927 в работни дни между 09:00 и 17:00 час

Shopping Cart
Scroll to Top